STUDIJSKO PUTOVANJE HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE U SLAVONIJU

Slika /arhiva/SLAVONIJA, 1.-3.10.2008;HTZlogo.jpg

Za jesensko okupljanje direktora predstavništava i ispostava Hrvatske turističke zajednice u svijetu te direktora i djelatnika Glavnog ureda, za jedan od najvažnijih godišnjih sastanaka na kojem se analizira tekuća turistička godina i dogovaraju polazne odrednice Programa rada za 2009. godinu, Hrvatska turistička zajednica odabrala je Slavoniju.

Radni sastanak će se održati u Belom Manastiru 2. listopada 2008. godine i to temeljem Polaznih odrednica Programa rada Hrvatske turističke zajednice koje su prihvaćene na Turističkom vijeću 30. rujna 2008. godine.

Bit će to prigoda i za upoznavanje sa turističkim potencijalima ove regije. Također, znak je to programske orijentiranosti Hrvatske turističke zajednice ka pojačanoj valorizaciji turističkih resursa u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Tijekom boravka studijske grupe u razdoblju 1. do 3. listopada 2008. godine, prvi dan će se posjetiti Slavonski brod, eko selo Stara kapela, Kutjevo i kutjevački podrumi, Park prirode Papuk i Našice. Drugi dan predviđen je za posjet Belom Manastiru, Suzi, Batini i Osijeku, dok je za treći dan putovanja u programu obilazak Osijeka, Kopačkog rita, Iloka i Vukovara.

Nakon posjeta Ličko–senjskoj županiji u srpnju 2006. godine, i ovo je putovanje u skladu s poslovnom politikom Hrvatske turističke zajednice u sklopu koje se posjećuju različite hrvatske turističke regije i upoznaju noviteti iz turističke ponude, održavaju se susreti s predstavnicima turističkog gospodarstva i sustava, a sve u cilju unapređenja daljnje suradnje. 
 



Najave