Solinjani pobjednici treće sezone Jadranskih igara

Slika /arhiva/01-12-jadranskeigre.jpg

Međunarodnom završnicom u Biogradu na moru završena je treća sezona Jadranskih igara. Trofej je osvojila ekipa Vranjica, popularni Cipli Dizelaši, koji su svojim navijačima te gledateljima HTV-a, RTV Slovenije i TV Kopera priuštili pravu natjecateljsku dramu u kojoj su povukli konop i odlične Slovence.

Dugo Solinjani nisu imali razloga za toliko slavlja u samo dva tjedna, koliko su im donijele Jadranske igre. Još se nisu smirile emocije od osvajanja naslova hrvatskog prvaka u Jadranskim igrama 2012., a već su došli u Biograd na more i potvrdili nadmoć i na međunarodnoj razini.

Čast je predstavljati svoju zemlju i zbog toga je ponos zbog uspjeha još veći, rekao je kapetan Vranjica, Nikola Perajica te zahvalio prijateljima iz Slovenije, Crne Gore i Italije što su došli, dali sve od sebe i borili se do zadnjeg trena.

Veliki interes inozemnih medija potvrdio je i prijenos na RTV Sloveniji te TV Kopru na talijanskom jeziku, čime su se gledatelji u Sloveniji i Italiji priključili svim hrvatskih gledateljima koji su međunarodno finale pratili na HTV 1. Ispred Ministarstva turizma, generalnog pokrovitelja ovih igara, prisustvovao je savjetnik ministra Ivo Bašić.



Pisane vijesti