Promocija ronjenja i humanitarna akcija 10. i 11. rujna

Slika /arhiva/12--nemo-trg-L.jpg

Zaronite na glavnom zagrebačkom trgu, razgledajte podvodnu izložbu fotografija „Pogled u plavo“ i sudjelujte u humanitarnoj akciji za Dječji dom - Zagreb.

I ove godine ćemo roniti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i pomagati djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

U ponedjeljak i utorak, 10. i  11. rujna 2012, od 10 do 23 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, instruktori Ronilačkog kluba HRVI NEMO ADRIATIC, RK GERONIMO, ZUD HOS  i specijalističkog ronilačkog volonterskog tima Crvenog Križa, organizatora događanja će vam pokazati kako zaroniti s bocama i pobrinuti se da ostvarite jedan od svojih  životnih snova.

Ronjenje za djecu je predviđeno 10. rujna, a za odrasle 11. rujna 2012.

U desetmetarskom bazenu bit će postavljene podvodne fotografije autora Marjana Radovića, iz projekta „Pogled u plavo“. Projekt "Pogled u plavo" Marjan Radović započeo je 2009. godine, a podvodnom fotografijom autor nastoji hrvatskoj javnosti i svim njenim gostima skrenuti pozornost na ljepote podmorja i Jadrana te pozvati sve na društvenu odgovornost i stalnu vrijednost promicanja ekologije te očuvanje mora. Ostale podvodne fotografije koje nisu stale u bazen, možete pogledati u blizini, u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj 13, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 13 sati.



Najave