„Servis dobrodošlice“ na graničnim prijelazima

Slika /arhiva/110630-servis-d1.jpg

Hrvatska turistička zajednica i sustav turističkih zajednica, sukladno Programu rada za 2011. godinu, tradicionalno organiziraju akciju dobrodošlice turistima na najfrekventnijim graničnim prijelazima pod nazivom „Servis dobrodošlice“. Ova akcija odvijat će se u terminu od 1. srpnja do 28. kolovoza 2011. godine (tijekom vikenda).

„Servis dobrodošlice“ je vrlo dobro prihvaćena akcija od strane turista u kojoj informatori Hrvatske turističke zajednice dijele gostima na ulazu u zemlju promidžbeni materijal Hrvatske turističke zajednice i sustava turističkih zajednica te pružaju informacije o odredištima u našoj zemlji i to od kulturne, zabavne, sportsko – rekreativne ponude, pa sve do prometne povezanosti i raznih općih informacija.

„Servis dobrodošlice“ bit će uspostavljen na sljedećim graničnim prijelazima: Mursko Središće, Goričan, Bregana, Plovanija, Kaštel, Požane, Stara Gradiška, Slavonski Šamac, Duboševica, Baranjsko Petrovo selo, Macelj, Donji Miholjac, Pasjak, Rupa i Brod na Kupi. Također, u cilju što bolje informiranosti turista u odredištu tijekom narednih mjeseci, svi info punktovi i turističko–informativni centri sukladno potrebama opskrbljivat će se promidžbenim materijalima preko središnjeg skladišta Hrvatske turističke zajednice.



Pisane vijesti