SEDMI OVOGODIŠNJI SEMINAR O RURALNOM TURIZMU ZA PODRUČJE GRADA ZAGREBA

Slika 26.-28.11.2009;zagreb-grb-w.jpg

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, te u organizaciji Kluba članova "Selo", Grada Zagreba-Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Hrvatskog farmera, u Gradskom uredu za poljoprivredu i šumarstvo, od 26. do 28. studenoga 2009. godine održat će se sedmi iz ovogodišnjeg ciklusa stručnih trodnevnih seminara pod nazivom "Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam".

Seminar počinje u četvrtak, 26. studenoga, a u subotu, trećeg dana seminara, predavanja će se održati u Kuriji Žunec (Jesenovec, Kurmanova 12), gdje će polaznicima seminara biti dodijeljena priznanja za sudjelovanje.

Otvaranju seminara nazočit će Tanja Novotni, ravnateljica Uprave za posebne oblike turizma i turizam na kontinentu, Emil Tuk, pročelnik Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, te Stjepan Cukor, predsjednik Nadzornog odbora Kluba članova "Selo" i Dijana Katica, predsjednica Uprave Hrvatskog farmera d.d.

Seminar je besplatan, a prvenstveno je namijenjen potencijalnim i registriranim turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnom turizmu, te svima onima koji rade na području ruralnog turizma – jedinicama područne i lokalne samouprave, turističkim zajednicama, komorama, udrugama, poljoprivredno savjetodavnim službama i ostalima.

Provođenje ovog edukacijskog ciklusa započelo je 2006. godine, a do sada su seminari održani u većini hrvatskih županija, uz financijsku potporu Ministarstva turizma i županija u kojima se održavaju, te uz stručnu i organizacijsku potporu strukovne udruge Klub članova "Selo" i Hrvatskog farmera.


Najave