SASTANAK STOŽERA KOORDINACIJSKOG ODBORA PROJEKTA „VOLIM HRVATSKU“

Slika /arhiva/HRVATSKA KOSTAJNICA, 30/31.3.2009;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa sustavom turističkih zajednica i ove godine nastavlja s provođenjem aktivnosti u ekološko–edukativnoj akciji 'Volim Hrvatsku'.

Cilj projekta je poticanje aktivnosti i sudjelovanje u programima zaštite okoliša, kao komparativne prednosti hrvatskog turizma, djelovanje na unapređenju elemenata turističkog proizvoda te podizanje razine gostoljubivosti i stvaranje klime dobrodošlice.

Sukladno planu projekta VOLIM HRVATSKU 2009., drugi sastanak Stožera održat će se 30. ožujka 2009. godine u Hrvatskoj Kostajnici u hotelu Central.

Na dnevnom redu sastanka su planirane aktivnosti projekta 'Volim Hrvatsku' te će biti predstavljena knjižica ovogodišnjeg projekta sa svim korisnim informacijama o akcijama 'Plavi i zeleni cvijet', 'Europska destinacija izvrsnosti', 'Čovjek – ključ uspjeha', 'Novi turistički proizvodi' kao i 'Povijesna i turistička tradicija'.

Domaćin sastanka Stožera je Turistička zajednica Sisačko–moslavačke županije, koja će turističke djelatnike i predstavnike medija, u dva dana boravka, povesti u razgledavanje turističkih potencijala ove županije. 
 



Najave