Sajam Web::INDUSTRIJA - Puni i van sezone

Slika /arhiva/Web-ind-Logo.jpg

U srijedu 3. travnja, u zagrebačkom Hypo počinje sajam 'Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone', pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Sajam se sastoji od izlagačkog dijela sa štandovima gdje će izlagati web profesionalci te od cjelodnevnih edukativnih predavanja s tematikom web-turizma koja su namijenjena turističkim djelatnicima, hotelijerima, ugostiteljima, privatnim i online iznajmljivačima, web dizajnerima, web marketingašima, zatim svima koji se bave online poslovanjem, PR-om, internetskim marketingom te community managementom.

Program sa stručnom tematikom o web-turizmu počinje od 9 i traje do 18 sati, a tijekom dana predaju profesionalci iz turističkog sektora: Zdravka Škugor Ferdebar, Elizabet Roža, Kristina Črep, Jan Kamenicek, Siniša Gavrilović, Petar Bogdan, Ivan Gašpert i još mnogi drugi.

U sklopu Web::Edukacija, 2. i 3. dana sajma, održava se 6 naprednih radionica za turističke djelatnike koji žele naučiti više o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija, izradi web stranice, analizi web stranice i web trgovini za turizam.



Najave