Ryanair od 1. srpnja ponovo leti za Zadar

Slika /AAA_2020_ABC/a_fotke/200609-ryanair_FaH.JPG

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je da od 1. srpnja počinje ponovo letjeti za Zadar i to s deset linija u sklopu ljetnog reda letenja. U najavi, iz Ryanaira su poručili da time, a s obzirom da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, potiču turiste da počnu planirati ljetne odmore.

"Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu deset linija sa Zadrom i raduje se što će dovođenje turista pomoći razvoju regionalnog gospodarstva na koje se oslanjaju tisuće radnih mjesta", poručila je voditeljica prodaje i marketinga za jugoistočnu Europu Olga Pawlonka.

To je, kako ističe, i prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste Ryanairove vaučere i rezerviraju putovanja, a ukidanje putničkih restrikcija i ponovno uvođenje linija za Zadar planiraju i 'proslaviti' kratkotrajnom rasprodajom putničkih karata za putovanja u srpnju.

Ponovnom dolasku Ryanaira u Zračnu luku Zadar, za koju je taj prijevoznik godinama među važnijima, vesele se i na toj luci, čiji direktor Josip Klišmanić ističe da će ove godine Zadar spojiti sa 10 destinacija kojima će približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske.

Ni iz te zračne kompanije, ni iz zračne luke pritom nisu iznijeli ima li, koliko i od kuda rezervacija za letove. (Hina/FaH) 

Ostale vijesti