'Road show' prezentacije Kvarnera u Hrvatskoj i Europi

Slika /arhiva/Kvarner-o-logo.jpg

Turistička zajednica Kvarnera nakon dosadašnjih road-show prezentacija u Austriji tijekom ožujka i travnja (Linz (2 puta), Wels (2 puta), Vöcklabruck, Styer, Wörgl, Vilach, Wiener Neustadt Graz) te u Hrvatskoj (Zagreb, Zadar), nastavlja s road-show prezentacijama.

  • 19. – 21. svibnja 2011. godine – Budimpešta - Gradska tržnica "Nagyvasarcsarnok".

Turistička zajednica Kvarnera priređuje po sedmi put za redom road-show prezentaciju Kvarnera u Budimpešti i to u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Mađarskoj i s HGK Županijskom komorom Rijeka, u prostoru gradske tržnice "Nagyvasarcsarnok", koju dnevno posjeti oko 20.000 ljudi. Uz obilje promidžbenih materijala i degustaciju domaćih proizvoda, stručni informatori, izvorni govornici mađarskog jezika pružat će informacije posjetiteljima tržnice, a sve uz naglasak na blizinu naše turističke destinacije. Turistička zajednica Kvarnera dodjeljuje novinarima nagradne boravke koje su osigurali: Poljana – Camping, Village, Resort s otoka Lošinja (2 nagrade), Apartmani Osojnak iz Kastva, Apartman Marija iz Rijeke, Apartmani Luana iz Rijeke, Apartmani Pinezić iz Malinske.

  • 21. – 22. svibnja 2011. godine – Ljubljana – trgovački centar BTC City – Festival kupnje i zabave.

U suradnji i na preporuku Predstavništva HTZ-a u Ljubljani, TZ Kvarnera sudjeluje na prezentaciji u BTC centru u sklopu tradicionalnog, dvodnevnog Festivala kupnje i zabave, koji je najveći događaj BTC City-a, uz vrhunski zabavni, sportski i glazbeni program te druženje svih ciljnih skupina posjetitelja. Prošle godine Festival je posjetilo više od 150.000 ljudi. TZ Kvarnera ima štand s promidžbenim materijalom i stručnim informatorima. Također, osiguran je nagradni vikend boravak u Apartmanima Luana u Rijeci, koji će se dodijeliti na nagradnoj igri i animirati posjetitelje za dolazak na Kvarner.

  • Akcija 'Kupujmo Hrvatsko'.

Turistička zajednica Kvarnera sudjeluje na road show prezentacijama u organizaciji HGK, u sklopu akcije „Kupujmo Hrvatsko“ i to u 3 odabrana grada: Čakovec (14. 5.), Velika Gorica (11. 6.), Zagreb (15. 9.). Akciji su se do sada priključili i predstavnici Astronomskog centra Rijeka, te je Astronomski centar kao rijetka zanimljivost predstavljen u Čakovcu. Osim publike, road show prezentacije „Kupujmo hrvatsko“ privlače znatnu medijsku pažnju i vrlo su atraktivno organizirane.

Ove prezentacije Kvarnera namijenjene su promociji ukupne turističke ponude na Kvarneru mahom individualnim gostima, a posebice ponudi obiteljskog smještaja i kamping ponude, kao i hotelskog smještaja, s bogatim pratećim sadržajima. Uz pružanje informacija od strane stručnih informatora i turističkih djelatnika s Kvarnera, degustacije tradicionalnih kvarnerskih zalogaja i pića, kao i zabavni program i animaciju, posjetiteljima se dodjeljuju i nagradni boravci na Kvarneru.



Pisane vijesti