Ministar Bajs otvorio tradicionalne sajmove u Gudovcu

Slika /arhiva/110520-gud1w.jpg

Kontinuiranim podizanjem kvalitete ponude hrvatski se turizam nastoji približiti imidžu odredišta visokog stila življenja s eko predznakom, odnosno odredištu s naglaskom na autohtono i autentično. Stoga je i održavanje sajmova poput LOREKO-a, SKOK-a, SPOREK-a i Dana sira od velike važnosti za obogaćivanje cjelokupne ponude naše zemlje – rekao je ministar turizma Damir Bajs prilikom otvorenja spomenutih sajmova. Riječ je o 3. Sajmu lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma, 3. Sajmu konja i opreme za konje, 1. Sajmu sporta i rekreacije te sajmu posvećenom siru.

Kontinuiranim podizanjem kvalitete ponude hrvatski se turizam nastoji približiti imidžu odredišta visokog stila življenja s eko predznakom, odnosno odredištu s naglaskom na autohtono i autentično.

Stoga je i održavanje sajmova poput LOREKO-a, SKOK-a, SPOREK-a i Dana sira od velike važnosti za obogaćivanje cjelokupne ponude naše zemlje – rekao je ministar turizma Damir Bajs prilikom otvorenja spomenutih sajmova. Riječ je o 3. Sajmu lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma, 3. Sajmu konja i opreme za konje, 1. Sajmu sporta i rekreacije te sajmu posvećenom siru.

Važnost održavanja spomenutih sajmova potvrdili su i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Miroslav Čačija, gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec i direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj koji je pritom naglasio da je riječ o sajmu za sve generacije, odnosno o događanju na kojem će ljudi svih uzrasta pronaći nešto zanimljivo za sebe.

Sajam, koji se održava od 20. do 22. svibnja, će pratiti niz događanja, među kojima su i prezentacija western jahanja, degustacije sireva, nastupi kulturno-umjetničkih društava, paintball turnir, boćanje, biciklijada, izložbe konja i automobila, prezentacija sportskih plesova, smotra zaprega i dr.



Pisane vijesti