Rivafest u Malom Lošinju 30. rujna

Slika /arhiva/id-rivatorurs-so.JPG

Tradicionalnu feštu Rivafest, slaveći kraj uspješne ljetne sezone, vodeći njemački touroperater I.D. Riva tours održat će 30. rujna 2015. godine u Malom Lošinju s početkom u 17,00 sati.

Vodeći njemački touroperater specijaliziran za hrvatsko tržište, I.D. Riva tours već tradicionalno kraj ljetne sezone obilježava održavanjem velikih fešti za svoje goste pod nazivom Rivafest.  

U organizaciji s gradom i turističkom zajednicom Malog Lošinja i Lošinj Hotels&Villas, ovogodišnja proslava održati će se u Malom Lošinju, a bogati program fešte očekuje više od 500 gostiju I.D. Riva toursa koji će na otok Lošinj doći autobusima i jedrenjacima njihove flote.

U programu Rivafesta sudjeluju lošinjske mažoretkinje, puhački orkestar „Josip Kašman“ te folklorno društvo Manfrina koje će goste dočekati tradicionalnim plesovima lošinjskog arhipelaga, kapetanskim plesom manfrina i plesom s otoka Suska. Za vesele note pobrinut će se klapa Čikat i band Apsyrtides. Uz zabavni program organizirana je i gastronomska ponuda, poklon suveniri, tombole i druga iznenađenja.

Ovogodišnji Rivafest je ujedno i oproštaj Selimira Ognjenovića, jednog od doajena hrvatskog turizma, koji se nakon 40 godina u službi aktivnog turizma, povlači iz operativnih poslova. Svoju karijeru počeo je u Bemex toursu, najvećem hrvatskom touroperatoru u bivšoj Jugoslaviji, gdje je bio direktor predstavništava u Njemačkoj i Nizozemskoj i od 1990. do 1994. generalni direktor, da bi početkom 1995.-tih godina zajedno sa Stjepanom Brkljačićem osnovao tvrtku I.D. Riva tours čiji je i danas suvlasnik.



Pisane vijesti