RI GASTRO: Tjedan bakalara i čokolade, do 12. prosinca

Slika /arhiva/14_ri-gastro-i.jpg

Prosinac je vrijeme za još jednu riječku gastro avanturu – od 5. do 12. prosinca u sklopu Ri gastra održat će se Tjedan bakalara i čokolade. Ovoga puta rekordni broj ugostitelja, njih 19, zovu u svoje prostore na degustacije raznovrsnih specijaliteta ovog riblje-slatkog dua, a za sam početak manifestacije na Gastro Cooking Showu na Korzu svi će moći dobiti mali uvid u bogatstvo okusa najrazličitijih kreacija od ove dvije namirnice.

RI gastro dani održavaju se u četiri termina tijekom godine, s četiri sezonske gastro-teme, a sve s ciljem očuvanja tradicije prehrane naših starih i njenim vraćanjem na jelovnike domaćinstava i restorana. Organizaciju potpisuju Turistička zajednica grada Rijeke uz potporu Grada Rijeke - Odjela gradske uprave za poduzetništvo, u suradnji s ugostiteljima Rijeke i okolice.

U Ri gastro – Tjednu bakalara i čokolade sudjeluju: Konoba Borik, Kuća istarskog pršuta, Restoran Sorriso, Restoran Molo longo, Restoran Botel Marina, Restoran konoba Municipium, Restoran Aerosteak, Konoba Feral, Konoba Blato 1902, Bistro Conca d’oro, Vintage bar, Restoran hotela Continental, Fine Dining Restaurant Kamov (Grand hotel Bonavia), Bistro La Rose, Vilma Natura Croatica, Dolce Bolero, Konoba Nebuloza, Konoba Na kantunu i Stancija Kovačići.

www.visitrijeka.hr/



Najave