Prvi gosti u Baškoj Vodi

Slika /arhiva/Baska_Voda_hr_web.jpg

Prvi ovogodišnji gosti stižu u turističke objekte na području Baške Vode, gdje se uz ulaganja u podizanje kvalitete ponude očekuje dobra sezona.

Preuređenje i dogradnja hotela Slavija u Baškoj Vodi vrijedni 50 milijuna kuna obavljaju se po planu i bit će završeni do konca svibnja, a prvih dana lipnja hotel koji će poslovati s četiri zvjezdice primit će prve goste, rekao je Hini direktor Hotela Baška Voda Jakša Medić.

Hotelijeri Baške Vode uložili su i 4,5 milijuna kuna u obnovu fasade i ugradnju solarnih kolektora na hotelu Horizont koji će u petak primiti prve ovogodišnje goste. To je prva predsezonska grupa od tridesetak gostiju iz Hrvatske, a za sutra su dolazak najavili Norvežani i Britanci pa će za vikend u tom hotelu biti više od 100 turista.

Direktor Turističkog ureda u Baškoj Vodi Ante Jurišić ne krije zadovoljstvo lanjskim turističkim učinkom s više od 143 tisuće dolazaka i 981 tisućom noćenja dodajući kako ove godine očekuju sezonu bolju od lanjske te oko 1,1 milijun noćenja. (Hina)



Pisane vijesti