Prve sportske igre članova Sindikata turizma i usluga

Slika /arhiva/091107-stuh5.jpg

Oko 350 članova Sindikata turizma i usluga Hrvatske sudjelovalo je na Prvim sportskim igrama, koje su od 6. do 8. studenoga održane u šibenskom hotelskom naselju «Solaris».
 
Natjecali su se u pikadu, kuglanju, boćanju, malom nogometu i brzom hodanju s pladnjem na kojemu su bili bokal s vodom i dvije čaše. U ovoj posebice zanimljivoj disciplini najuspješniji su bili Ruža Bakać iz Arenaturista Pula i Pero Akik iz Grand hotela «Adriatic» Opatija.
 


Ukupni je pobjednik Prvih sportskih igara ekipa IV. regije Sindikata turizma i usluga Hrvatske iz Makarske, kojima je predsjednik STUH-a Eduard Andrić uručio pehar u trajno vlasništvo i prijelazni.
 


Na svečanosti otvaranja sudionike su pozdravili predsjednik Uprave «Solarisa» Goran Zrilić, šibenski dogradonačelnik Petar Baranović, predsjednica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Ana Knežević, predsjednik STUH-a Eduard Andrić i u ime službeno spriječenoga ministra turizma Damira Bajsa, ravnatelj Uprave za turističku infrastrukturu i zaštitu turističke resursne osnove Tomislav Vukovac.
 


Za uspjeh ove sezone valja zahvaliti svima vama koji ste pomogli u tome, svim turističkim djelatnicima što ste svojim znanjem, marom i stručnošću pridonijeli uspjehu ovogodišnje sezone, s naglaskom kako su za uspjeh zaslužni svi koji sudjeluju u turističkom lancu, počevši od konobara, kuhara i spremačica, kazao je, među ostalim, Tomislav Vukovac, koji se uspješno natjecao u malom nogometu, igrajući u ekipi iz Slavonskog Broda. (Ž.S.)



Pisane vijesti