"Prsten prijateljstva" - predstavnici 65 njemačkih turističkih agencija u Makarskoj

Slika 1.5.2009

U organizaciji turističke agencije ID "Riva Tours" iz Muenchena i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, danas je u makarskome hotelu "Park" organiziran "Prsten prijateljstva" koji je okupio predstavnike 65 njemačkih turističkih agencija.

Turističke agente, koji će nakon Makarske rivijere posjetiti Brač i dio Dalmatinske zagore, upoznao je s ponudom Dalmacije i otoka direktor županijskoga Turističkog ureda Mili Razović.

Za promotivnog boravka na dalmatinskom području, gdje su upoznali dio obale, otoka i Zagore, predstavnicima njemačkih turističkih agencija, od kojih dio nikada nije bio u Hrvatskoj, predstavljena je ovoljetna turistička ponuda.

Očekuje se, rekao je Razović, da će promotivno putovanje njemačkih touroperatora "imati kvalitetan učinak u ovoljetnoj prodaji dalmatinskih turističkih kapaciteta na emitivnom i za Dalmaciju zanimljivome njemačkom turističkom tržištu, odakle je prošle godine na području Splitsko-dalmatinske županije boravilo više od 150.000 turista koji su ostvarili gotovo milijun noćenja". (Hina) 
 



Pisane vijesti