Promocija zdravstvenog turizma Hrvatske na sajmu Arabian Travel Market

Slika /arhiva/arab-t-m-01.jpg

U Dubaiu je i ove godine, od  6. do 9. svibnja, održan 20. međunarodni sajam turizma - Arabian Travel Market. Na sajmu s više od 2500 izlagača, sudjelovala je i Poliklinika Arithera iz Zagreba, predstavljajući Hrvatsku kao zanimljivo odredište zdravstvenog turizma.

Uz Turističku zajednicu grada Zagreba, Poliklinika Arithera je vlastitom inicijativom i bez financijske potpore nadležnih, bila jedini izlagač iz Hrvatske na sajmu, čime su pridonijeli  promociji  Hrvatske na globalnom tržištu. Od predstavljenih programa Poliklinike, najviše interesa izazvale su ortopedija, kirurgija kralježnice, dentalna medicina i estetska kirurgija.

Poliklinika Arithera već koristi potencijale vanjskih tržišta te više od 30 posto svojih prihoda ostvaruje od pacijenata iz inozemstva, što otvara mogućnosti za plasiranje medicinskih usluga uklopljenih u turističke pakete. Upravo je zdravstveni turizam jedna od najbrže rastućih industrija, što je šansa za vidljivije pozicioniranje Hrvatske na karti svjetskog medicinskog turizma.



Pisane vijesti