PRIMJENA MJERA ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE HRVATSKOG TURIZMA - KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Slika /arhiva/MINT-log.jpg

POZIV ZA NOVINARE 

Pozivamo vas na konferenciju za novinare, koja će se održati u petak 16. siječnja 2009. godine s početkom u 12,00 sati, u Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Iblerov trg 10/IV, Zagreb.

Ministar turizma Damir Bajs i direktor Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić izvijestit će o konkretnim mjerama zajedničke promidžbe javnog i privatnog sektora u turističkoj 2009. godini, te predstaviti i prve pristigle ponude za udruženo oglašavanje HTZ-a s organizatorima putovanja u sezoni, ali i pred i posezoni.

Ministarstvo turizma osnovalo je „Povjerenstvo za uskladbu promidžbenih aktivnosti javnog i privatnog sektora za turističku 2009.“ u dogovoru sa strukovnim udrugama i organizacijama u turizmu (KUH, OMH, HUH, UHPA, UNPAH, Adriatica.net te HUP, HTZ, HOK i HGK) sa zajedničkom zadaćom pripreme mjera za turističku 2009. godinu.

Članovi Povjerenstva donijeli su usuglašene mjere za sljedeću turističku sezonu, te je 22. 12. 2008. godine HTZ objavila pet natječaja za udruženo oglašavanje u tiskovnim medijima, televiziji, radiju, internetu i putem plakatiranja na svim tržištima u 2009. godini. 



Najave