Prezentacije turističke i kongresne ponude Zagreba u svijetu

Slika /arhiva/tzzg-ww.jpg

Turistička zajednica grada Zagreba, sudjeluje i organizira nekoliko bitnih prezentacija turističke i kongresne ponude našeg glavnog grada u svijetu.

Tako se od 30. svibnja do 9. lipnja, Zagreb predstavlja kao prijestolnica kravate u sklopu posebnog projekta predstavljanja Hrvatske, “Village de la Croatie” u Parizu, u organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Parizu i Hrvatske gospodarske komore. Uz predstavljanje Zagreba kao prijestolnice kravate, svi posjetitelji moći će vidjeti jedinstvenu tehniku oslikavanja licitarskih srca.

Gotovo u isto vrijeme, turistička i kongresna ponuda grada Zagreba predstavlja se i na najvećem međunarodnom turističkom sajmu u Koreji, KOTFA WTF 2011. Sajam se održava od 2. do 5. lipnja u Seulu, a poseban naglasak stavljen je na Zagreb, koji će se, putem posebne prezentacije direktorice ureda TZGZ-a, dr.sc. Amelie Tomašević, predstaviti brojnim agentima i predstavnicima medija.

U cilju što snažnije promidžbe našeg glavnoga grada na njemačkom govornom području Turistička zajednica grada Zagreba organizira i seriju od pet poslovnih B2B radionica u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj i to u samo 4 dana, od 6. do 9. lipnja: ponedjeljak, večernji Workshop u Beču; utorak, podnevni Workshop  u Salzburgu; utorak, večernji Workshop u Münchenu; srijeda, večernji Workshop u Frankfurtu; četvrtak, večernji Workshop u Zürichu.

Ukupno očekujemo posjet oko 270 agenata i touroperatora te nekoliko novinara stručnih časopisa pojedinih zemalja.



Pisane vijesti