Preporuke za zimska putovanja u novom broju tipTravel magazina

Slika /arhiva/15_tipTravel_m_new.jpg

Preporuke za zimska putovanja glavna su tema novog broja tipTravel magazina, prvog hrvatskog online magazina o turizmu i putovanjima.

Na oko 140 stranica novog broja prikazana je Hrvatska na drugačiji način, kao i hrvatska odredišta koja su za ovu zimu pripremila posebna događanja, od šetnje kroz idilu Plitvičkih jezera u zimskim mjesecima, doživljaja mirisa i okusa Božića u Konavlima, do ljepota Zagrebačke županije, ili vožnje biciklom atraktivnim predjelima Dalmatinske zagore. Ovdje će niz ideja pronaći i ljubitelji aktivnog odmora, kao i oni koji maštaju o opuštajućem vikend-bijegu.

tipTravel magazine otkriva i što se krije u Memorijalnom centru Fausta Vrančića na otoku Prviću, dok od UNESCO baštine predstavlja atraktivan godišnji pokladni ophod zvončara s područja Kastva. Ljubitelji skijanja će u novom broju saznati novitete koji ih ove zime očekuju na švicarskim i austrijskim skijalištima, a ljubitelji wellnessa otkrit će ponudu slovenskih termi. U posljednje vrijeme sve se više govori o "sharing economy", ali i o tzv. zelenim putovanjima pa je i tim svjetskim trendovima u turizmu posvećeno nekoliko stranica. 

Novi broj donosi i intervju s Jasnom Vaniček-Filom, direktoricom Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, koja otkriva turističke novitete županije te najavljuje događanja na ovogodišnjoj Božićnoj bajci u Grabovnici, nedaleko Čazme, koja je postala svjetska atrakcija.

TipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima dostupan bez naknade. Sva izdanja magazina nalaze se na www.tipTravelMagazine.com, kao i na platformi za digitalna izdanja Issuu.com te na iOS Newsstand aplikaciji koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu.



Pisane vijesti