PREDSTAVLJANJE PROGRAMA BESPOVRATNIH POTPORA MINISTARSTVA TURIZMA

Slika /arhiva/mint.jpg

Državni tajnik Ivo Mujo, predstavit će programe potpora Ministarstva turizma razvojnim turističkim projektima, u Virovitici, uz nazočnost župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, njegovih zamjenika Zdravka Dijakovića i Zvonimira Koića, predstavnika turističkih zajednica i ureda s područja Virovitičko-podravske županije, predstavnika Županijske komore Virovitica, Obrtničke komore, VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj VPŽ (23. travnja, Velika vijećnica Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, u 10 sati)
 
Poslije predstavljanja, a u sklopu posjeta Virovitičko-podravskoj županiji, državni tajnik Ivo Mujo sa suradnicima, obići će ugostiteljski praktikum u Srednjoj školi Pitomača (12 sati), Turistički ured u Pitomači, most na Križnici, a nakon toga OPG Kufner u Lukavcu (14,30) i Lovački dom u Bakiću (16 sati).
 
Ministarstvo turizma je 2. travnja 2010. godine objavilo deset javnih poziva kojima se u ovoj godini dodjeljuju bespovratne financijske potpore za razvojne turističke projekte. Rok za prijavu projekata je najkasnije do 31. svibnja 2010. godine.
 
Prijave se šalju poštom, a dodatne informacije o javnim pozivima i programima, kao i obrasci za prijavu nalaze se na web stranici Ministarstva turizma www.mint.hr/Programi potpora i kreditiranja.
 

Najave