Predstavljanje Nacionalnog programa upravljanja i uređenja morskih plaža

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE
 
Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na konferenciji za medije povodom predstavljanja Nacionalnog programa upravljanja i uređenja morskih plaža (srijeda, 4. 2. 2015. u 11.00 sati, u gradskoj upravi, Vodice, ulica Ive Ćaće 8).
 
Uz ministra Lorencina, na konferenciji će sudjelovati župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, gradonačelnica grada Vodica Branka Juričev Martinčev te voditelj projekta u ime izvođača Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija prof. dr. sc. Dragan Magaš. 
 
Nakon konferencije za medije, odnosno prezentiranja akcijskog plana Nacionalnog programa upravljanja i uređenja morskih plaža, ministar Lorencin će posjetiti Turistički informacijski centar u Vodicama, oko 12.30 sati (Obala Vladimira Nazora bb).
 
U nastavku, ministar će se uputiti prema Šibeniku gdje će se sastati sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom s kojim će razgovarati o razvojnim županijskim projektima u području turizma za ovu godinu. Izjave za medije predviđene su za 14,15 sati u zgradi Županije (Trg P. Šubića I., br. 2). 
 
Nakon službenih izjava za medije, ministar i župan će uz predstavnike grada Šibenika obići i gradilište budućeg hotela u palači Marenci u staroj gradskoj jezgri (oko 14:30 sati), gradilište na tvrđavi Barone (oko 15:05 sati), te gradilište hotela D-Resort turskog investitora Dogus grupe u Mandalini (oko 15:35 sati).


Najave