Predstavljanje Kvarnera u prostoru gradske tržnice "Nagyvasarcsarnok"

Slika /arhiva/Kvarner-o-logo.jpg

Turistička zajednica Kvarnera priređuje po sedmi put za redom road-show prezentaciju Kvarnera, od 19. do 21. svibnja, u Budimpešti i to u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Mađarskoj i s HGK Županijskom komorom Rijeka, u prostoru gradske tržnice "Nagyvasarcsarnok", koju dnevno posjeti oko 20.000 ljudi.

Uz obilje promidžbenih materijala i degustaciju domaćih proizvoda, stručni informatori, izvorni govornici mađarskog jezika pružat će informacije posjetiteljima tržnice, a sve uz naglasak na blizinu naše turističke destinacije.
Turistička zajednica Kvarnera dodjeljuje novinarima nagradne boravke koje su osigurali: Poljana – Camping, Village, Resort s otoka Lošinja (2 nagrade), Apartmani Osojnak iz Kastva, Apartman Marija iz Rijeke, Apartmani Luana iz Rijeke, Apartmani Pinezić iz Malinske.

U mađarskim medijima objavljene su najave i reportaže o turističkoj ponudi Kvarnera i o samoj prezentaciji, a predstavnici medija pozvani su da posjete štand Kvarnera.

Mađarska je jedno od 6 najvažnijih emitivnih turističkih tržišta koja zajedno ostvaruju gotovo 80 posto ukupnog turističkog prometa noćenja na Kvarneru, pri čemu je udio mađarskih gostiju gotovo 4,2 posto. U 2010. godini mađarski turisti ostvarili su porast noćenja u odnosu na 2009. godinu i to za 1 posto, dok je u razdoblju siječanj – travanj 2011. godine zabilježen porast noćenja od čak 34 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.



Najave