Predstavljanje hrvatskog turizma u Münchenu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička ponuda predstavlja se od 23. do 27. veljače na sajmu F.re.e u Münchenu, jednom od najvažnijih turističkih sajmova u Njemačkoj i Europi. S obzirom da su Bavarci naši vjerni gosti, sajam u Münchenu od posebne je važnosti za Hrvatsku.

U sklopu štanda od 260 m², pored opće turističke i nautičke ponude, Hrvatska turistička zajednica pružila je mogućnost nastupa brojnim suizlagačima.

Svoju turističku ponudu predstavit će TZ Šibensko-kninske županije, TZ grada Šibenika, NOVASOL AS, TZ Općine Baška Voda, TZ grada Varaždina, TZ grada Poreča, TZ grada Opatija, TZ Općine Rakovica , TZ grada Cresa i Cresanka, TZ grada Raba, TZ Malog Lošinja, TZ Općine Fažana i Bi Village, Camping Straško, Pag, Jadrolinija Rijeka, Ilirija Biograd, ID Riva Tours, Maistra Rovinj, Valalta Rovinj i Udruga malih i obiteljskih hotela.

Drugi dan sajma, 24. veljače 2011. godine predviđena je konferencija za novinare u sali Pressezentrum Ost, na kojoj će se nazočnima obratiti pomoćnik direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Milo Sršen prezentacijom o novostima iz turističke ponude Hrvatske.

Pisane vijesti