Predstavljanje Hrvatske u Tokiju

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Neposredno prije početka međunarodnog turističkog sajma Jata Travel Showcase 2011. godine u Tokiju, točnije 28. rujna, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice u prostorima Tokai Kasumigaseki Club-u održat će se poslovna radionica hrvatskih i japanskih turističkih subjekata. Poslovna radionica i prezentacija hrvatskog turizma s početkom u 14 sati, predviđene su za nositelje hrvatske turističke ponude te japanske turističke agencije, turoperatore i aviokompanije, a svrha je jačanje poslovne suradnje za nadolazeću godinu te povećanje obuhvata Hrvatske u programima japanskih partnera.

Hrvatska turistička ponuda, nakon poslovne radionice, bit će predstavljena i na turističkom sajmu Jata Travel Showcase u Tokiju, koji će se održavati od 30. rujna do 2. listopada 2011. godine.  Na štandu od 54m2, uz opću turističku ponudu svoje će programe predstaviti suizlagači Turistička zajednica Grada Zagreba te hrvatske putničke agencije HANA Travel Services, Atlas, Ban Tours, Uniline te Hera Maris.

JATA Travel Showcase, najveći je azijski turistički sajam koji redovno ugošćuje više od 100.000 poklonika i posjetitelja.  Ove godine, domaći te strani sudionici sajma predstavit će ponude 328 raznih turističkih institucija kroz 994 izlagača a cilj sajma dostići je 120.00 posjetitelja. Prošlogodišnji sajam ugostio je 685 izlagača iz 139 zemalja te 111.232 posjetitelja na prostoru od 26.000 m2.

Sukladno Programu rada Hrvatske turističke zajednice za 2011. godinu, u listopadu će hrvatski turizam biti predstaviti na sajmovima u Genovi, Poznanu, Las Vegasu i Buenos Airesu.

 



Pisane vijesti