​POZIV ZA NOVINARE: Ministar Cappelli na obilježavaju Dana Grada Malog Lošinja te blagdana zaštitnika mjesta Sv. Martina

Ministar turizma Gari Cappelli u petak, 8. studenoga 2019. godine, povodom obilježavanja Dana Grada Malog Lošinja te blagdana zaštitnika mjesta sv. Martina, boravit će u Malom Lošinju.

Tom će prilikom potpisati ugovore o sufinanciranju projekata sukladno uvjetima i kriterijima Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini za Interpretacijski centar pomorske baštine otoka Lošinja - lošinjskog logera „Nerezinac“ i Studiju održivosti razvoja turizma i prihvatnog kapaciteta s akcijskim planom.
 
Svečano potpisivanje će se održati u sklopu svečane sjednica Gradskog vijeća Grada Malog Lošinja s početkom u 17.00 sati u Muzeju Apoksiomena.
 
Ministarstvo turizma kroz Program razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini ukupno je dodijelilo 20.236.000 kuna za 67 razvojnih projekata koji uključuju plaže, centre za posjetitelje i interpretacijske centre, javnu turističku infrastrukturu u funkciji aktivnog turizma, studije održivosti razvoja turizma i prihvatnog kapaciteta s akcijskim planom i studije upravljanja kvalitetom u turizmu.
 
Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će i na Konferenciji javnog predstavljanja prioriteta hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, drugi stup „Europa koja povezuje“, koji počinje u 10 sati u riječkom HNK Ivana pl. Zajca.

Najave