POZIV ZA MEDIJE: Ministar turizma Gari Cappelli u posjetu otoku Cresu

U ponedjeljak, 3. lipnja 2019. godine, ministar turizma Gari Cappelli  posjetit će otok Cres gdje će se susresti s turističkim djelatnicima i predstavnicima Grada Cresa i Primorsko-goranske županije. U početku obilaska, ministar će sudjelovati na svečanosti podizanja Plave zastave u ACI marini Cres s početkom u 10.30 sati, nakon čega su predviđene izjave za medije u 11.30 sati. IZJAVE ZA MEDIJ: Održat će se u ponedjeljak, 3. lipnja 2019., u 11.30 sati u ACI marini Cres, Obala Sv. Benedikta 3.

U nastavku programa, u prostorijama Grada Cresa održat će se radni sastanak s temom razvoja turizma na području Cresa te novog paketa turističkih zakona.

Sastanku će prisustvovati ministar Gari Cappelli, pomoćnica ministra Monika Udovičić te dožupanica PGŽ-a Marina Medarić, gradonačelnik Cresa Kristijan Jurjako sa suradnicima, direktorica TZ Cresa Sanja Živanović i članovi Turističkog vijeća TZ Cres.

Svoj obilazak ministar Cappelli će završiti posjetom Kampa Kovačine u kojemu je dovršena gradnja bazenskog kompleksa čime se očekuje podizanje kategorije kampa.

Najave