POTPISIVANJE UGOVORA ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE HRVATSKOG TURIZMA

Slika /arhiva/HRVATSKA, 1.-4.3.2010;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica započela je s potpisivanjem ugovora za udruženo oglašavanje po modelima I i II u Poreču, Opatiji, Zadru i Splitu. Potpisivanje će se održati kako slijedi:
  • 1. ožujka - potpisivanje ugovora u Poreču, po modelu I i II, Turističke zajednice Istarske županije s lokalnim turističkim zajednicama i gospodarskim subjektima s početkom u 10,00 sati u hotelu Diamant.
  • 2. ožujka - potpisivanje ugovora u Opatiji, po modelu I i II, Turističke zajednice Primorsko – goranske županije s lokalnim turističkim zajednicama i gospodarskim subjektima s početkom u 10,00 sati u hotelu Ambasador
  • 3. ožujka - potpisivanje ugovora u Zadru, po modelu I i II, Turističke zajednice Zadarske županije s lokalnim turističkim zajednicama i gospodarskim subjektima s početkom u 10,00 sati u hotelu Kolovare, a na kojem će biti prisutni i predstavnici TZ Šibensko – kninske županije, lokalnih turističkih zajednica i gospodarskih subjekata.
  • 4. ožujka - potpisivanje ugovora u Splitu, po modelu I i II, Turističke zajednice Splitsko - dalmatinske županije s lokalnim turističkim zajednicama i gospodarskim subjektima, a s početkom u 10,00 sati u hotelu Park.


Najave