POTPISIVANJE UGOVORA O SUFINANCIRANJU STRUČNIH I OBRAZOVNIH PROGRAMA UDRUGA ZA POVEĆANJE KONKURENTNOSTI TURISTIČKOG TRŽIŠTA

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo vas na potpisivanje ugovora o sufinanciranju stručnih i obrazovnih projekata udruga za povećanje konkurentnosti turističkog tržišta, koje će se održati u utorak, 28. srpnja 2009. godine, s početkom u 13,00 sati, u hotelu Milenij u Opatiji.

Ministar turizma Damir Bajs potpisat će ugovore s predstavnicima 17 udruga kojima je odobreno sufinanciranje projekata nakon u veljači ove godine objavljenog javnog natječaja za stručne i obrazovne programe u 2009. godini.

Prije potpisivanja ugovora ministar Bajs u 11,00 sati u Upravi Grada Opatije sastat će se s Ivom Dujmićem, gradonačelnikom Opatije, Lidijom Bagarić, savjetnicom gradonačelnika zaduženom za gospodarstvo i turizaam, Jasnom Doričić Sanković, direktoricom Turističke zajednice Opatije, te sa zamjenikom primorsko-goranskog župana Vidojem Vujićem i direktoricom TZ Primorsko-goranske županije Gordanom Medved. Teme razgovora bit će lokalni turistički projekti te tijek sezone u Primorsko-goranskoj županiji i gradu Opatiji. Izjave za medije predviđene su u 11,45 sati.
 
 


Najave