POTPISIVANJE UGOVORA O POTPORAMA TURISTIČKIM PROJEKTIMA U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih potpora temeljem ukupno šest programa Ministarstva turizma; a to su Baština u turizmu, Tematski putovi, Izvorni suvenir, Zelena brazda, sufinanciranje programa i projekata za unapređenje kvalitete ugostiteljske industrije, te sufinanciranje stručnih i obrazovnih programa strukovnih udruga i drugih neprofitnih organizacija.

Ministar turizma Damir Bajs potpisat će ugovore s korisnicima na području Bjelovarsko-bilogorske županije u srijedu, 22. srpnja 2009. godine s početkom u 13 sati u prostorijama planinarskog doma „Kamenitovac“ u Maglenči.

Prije potpisivanja, predstavnici Ministarstva turizma u nazočnosti predstavnika županijske vlasti te turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije posjetit će u 11.15 sati Općinu Veliko Trojstvo. U nastavku će obići dva projekta kojima se dodjeljuje potpora, galeriju drvenih skulptura na otvorenom Svijetle pruge i buduću destinaciju za konjički turizam u Velikom Trojstvu.

Korisnicima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije temeljem javnih poziva za gore navedene programe u 2009. godini za 59 projekata dodijelit će se ukupno 2.080.000,00 kuna.
 

Najave