Potpisani ugovori za udruženo turističko oglašavanje za Dubrovačko-neretvansku županiju

Slika /arhiva/090221-dbk-nl.jpg

Ugovore za udruženo oglašavanje privatnog i javnog sektora u hrvatskom turizmu za ovu godinu, za područje Dubrovačko-neretvanske županije potpisali su danas u Dubrovniku državni tajnik za turizam Ivo Mujo i pomoćnik direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Milo Sršen te gospodarstvenici i predstavnici turističkih zajednica te županije.
Vrijednost danas potpisanih ugovora za Dubrovačko-neretvansku županiju je 2,8 milijuna kuna.

foto: Novi listUgovore za udruženo oglašavanje privatnog i javnog sektora u hrvatskom turizmu za ovu godinu, za područje Dubrovačko-neretvanske županije potpisali su danas u Dubrovniku državni tajnik za turizam Ivo Mujo i pomoćnik direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Milo Sršen te gospodarstvenici i predstavnici turističkih zajednica te županije.

Vrijednost danas potpisanih ugovora za Dubrovačko-neretvansku županiju je 2,8 milijuna kuna.

Kako je rekao Ivo Mujo, dosad je osigurano više od 185 milijuna kuna za udruženo oglašavanje, a tim se putem uspjela povezati promocija hrvatskih turističkih odredišta i touroperatora. Za ovu je sezonu tako osigurano oko milijun i pol gostiju, što čini ukupno 15 posto gostiju koji se očekuju tijekom ovogodišnje turističke sezone.

Dosad su potpisani ugovori u Poreču za područje Istarske županije, u Opatiji za područje Primorsko-goranske županije, u Šibeniku i Zadru za Šibensko-kninsku i Zadarsku županiju te u Splitu za Splitsko-dalmatinsku županiju. (Hina) 
 



Pisane vijesti