Potpisan sporazum o suradnji Hrvatskog autokluba i Kamping udruženja Hrvatske

Slika /arhiva/081128-kuhhak1.jpg

Danas je u pulskom hotelu „Histria“ potpisan Sporazum o suradnji između Hrvatskog autokluba (HAK) i Kamping udruženja Hrvatske (KUH).

Sporazum su potpisali Ivo Bikić, predsjednik Hrvatskog autokluba te Josipa Cvelić-Bonifačić, predsjednica Izvršnog odbora Kamping udruženja Hrvatske, a potpisivanju sporazuma prisustvovali su Tomislav Družak, glavni tajnik HAK-a, te Adriano Palman, direktor ureda KUH-a.

Potpisom sporazuma, HAK i KUH uspostavljaju međusobni odnos dugoročne poslovne suradnje na zajedničkim programima razvoja i unapređenja turističke ponude na području Republike Hrvatske, s naglaskom na kamping sektor. Surađivat će na stručnim poslovima pripreme, provedbe i razvoja programa, projekata i sličnih aktivnosti u području kamping turizma od zajedničkog interesa za razvoj turizma općenito, a osobito motoriziranog i kamping turizma u Republici Hrvatskoj.

Prema sporazumu, HAK i KUH zajednički će dogovarati i organizirati izobrazbu zaposlenih, okrugle stolove, radionice i sastanke, te zajedničku promociju vezanu uz područje kamping turizma.

Jedan od prvih projekata bit će određivanje metodologije ocjenjivanja kampova, s posebnim naglaskom na poticanju kvalitete kampova i mogućem izdavanju zajedničkih brošura radi njihova predstavljanja na emitivnim tržištima.  



Pisane vijesti