Poslovna radionica HTZ-a "Buy Croatia"

Slika /arhiva/Dubrovnik_by_air.jpg

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) danas je u dubrovačkom hotelu "Valamar Lacroma" održana poslovna radionica hrvatskih i inozemnih turističkih agenata pod nazivom "Buy Croatia".
 
Na radionici je sudjelovalo 90 inozemnih turističkih subjekata te 55 hrvatskih turističkih partnera.
 
Direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimir Bakić rekao je kako se takvi poslovni sastanci održavaju između hrvatskih tvrtki i stranih partnera s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u brošurama stranih partnera, te veće raznolikosti aktualne turističke ponude na svjetskom tržištu.
 
Također, naglasio je Bakić, svaki poslovni susret te vrste obvezno prati i inspekcijsko putovanje inozemnih gospodarskih predstavnika i turističkih agenata kako bi se bolje upoznala turistička odredišta.
 
Tijekom ovogodišnjeg inspekcijskog putovanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji strani turistički agenti razgledali su povijesno središte Dubrovnika te dubrovačke hotele, potom su obišli Konavle, Cavtat i Župu Dubrovačku, a posjetili su i otok Korčulu i općinu Orebić.
 
Vrlo je važno napomenuti, ističe Vladimir Bakić, kako je riječ o predstavnicima agencija čije su odluke vrlo često presudne u realizaciji poslovne suradnje. (Hina)


Pisane vijesti