Otvorenje novog zagrebačkog hotela „Rebro“

Slika /arhiva/hotel-partner-r.jpg

POZIV ZA NOVINARE 

Doručak s novinarima u povodu otvorenja modernog gradskog hotela „Rebro“ održat će se u utorak 17. svibnja 2011. godine u 11.00 sati u lobiju hotela „Rebro“ (Kišpatićeva 12, Zagreb).

S novinarima će razgovarati investitori Ivica Čačić i Davor Štern; Mladen Perica, voditelj odjela marketinga Kliničkog bolničkog centra Zagreb; Damir Bajs, ministar turizma; te Nela Jurić, pomoćnica pročelnika Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo grada Zagreba.   

Novootvoreni hotel „Rebro“ ima tri zvjezdice i može smjestiti 120 osoba u 60 dvokrevetnih soba po cijeni od 499 HRK (za dvokrevetnu sobu). Uz uslugu noćenja i doručka, hotel će uskoro imati i dvije konferencijske dvorane koje primaju do 100 posjetitelja. Uz hotel u sklopu poslovno-hotelskog kompleksa Centar Rebro nalazi se i desetak poslovnih prostora, u kojima je već otvorena ljekarna, trgovina mješovitom robom i restoran. Cijeli Centar Rebro zapošljavat će oko 100 ljudi.  

Hotel Rebro sagrađen je 2007. godine, a 2009. godine na natječaju za najam hotela i okolnih poslovnih prostora pobijedila je tvrtka Hotel Partner u partnerstvu s konzultantom Davorom Šternom. Tvrtka Hotel Partner, poslovno-hotelski kompleks Rebro dobila je u najam na dvadeset godina i za njega plaća mjesečnu naknadu od 56.500 eura Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Hotel Partner jedna je od vodećih konzultantskih tvrtki za hotelijerstvo koja je radila na procjeni vrijednosti brojnih hotela u Hrvatskoj i inozemstvu, a 2003. godine koncipirali su i strategiju razvoja nacionalnog turizma.
 



Najave