Otvorene prijave za #BeCROactive nagrade

Slika /AAA_2020_MINTIS/fotke/201011_CROactive.jpg

I u šestom izdanju Europskog tjedna sporta, nacionalni koordinator projekta Ministarstvo turizma i sporta nagradit će najaktivnije pojedince i ustanove koji su se u 2020. godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Hrvatskoj. #BeCROactive nagrade u tri kategorije: „Obrazovanje“, „Radno mjesto“ i „Lokalni heroj“.

Najkasnije do 20. studenoga 2020. godine pošaljite nam ispunjen online obrazac kategorije u kojoj želite prijaviti pojedinca ili ustanovu, zajedno s njim pošaljite nam i 4 fotografije ili video i potpisan GDPR obrazac na e-mail: europski-tjedan-sporta@sdus.hr

Također, pratite mrežne stranice Europskog tjedna sporta gdje ćemo objaviti tri finalista svake kategorije, dok ćemo dobitnike #BeCROactive nagrada objaviti na svečanoj dodjeli u prosincu.

Kategorija Radno mjesto
Tri poduzeća diljem Hrvatske, neovisno o djelatnosti, nagradit će se za poticanje svojih zaposlenika na tjelesnu aktivnost. Kako bi se prijavili za #BeCROactive nagrade, poduzeća trebaju jasno pokazati što rade za promociju sporta i na koji način potiču sudjelovanje svojih zaposlenika u tjelesnim aktivnostima.
Kategorija Obrazovanje
Obrazovne ustanove koje primjenjuju kreativne metode kojima potiču djecu da budu aktivna i nakon što završi sat tjelesne i zdravstvene kulture, nude im kreativna rješenja za tjelesno aktivnije dane i generalno stvaraju aktivno obrazovno okruženje, spadaju u kategoriju Obrazovanje. Prijavi takav projekt!
Kategorija Lokalni heroj
Ako si ti onaj koji uvijek motivira druge da se bave sportom ili tjelesnom aktivnošću u svojoj zajednici ili znaš nekoga tko jest - trenera, volontera, jednostavno motivatora, prijavi ga u kategoriji Lokalni heroj i pokaži kako je uspio inspirirati ljude oko sebe.

Tko se može  prijaviti?
Za #BeCROactive nagrade mogu se prijaviti: sudionici službenih događanja Europskog tjedna sporta, organizatori vlastitih inicijativa u sklopu Europskog tjedna sporta (po uzoru na #BeActive Night, Školski dan, Workplace i sl.), pojedinci koji rade na promicanju svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u lokalnoj zajednici, prijavitelji na #BeActive Awards Europske komisije i svi oni koji su težili ostvarenju zajedničkog cilja - aktivirati građane Hrvatske.

Kako se prijaviti?
Prijave svake od tri navedene kategorije zaprimaju se elektronskim putem od 9. do 20. studenoga 2020. godine isključivo na e-mail europski-tjedan-sporta@sdus.hr 
Prijava je potpuna ukoliko najkasnije do 20. studenoga dostavite pravilno ispunjen i potpisani obrazac prijave i popratnu dokumentaciju. Svaka kategorija ima poseban prijavni obrazac, a ustanova ili pojedinac mogu se prijaviti samo u jednoj kategoriji.

Potrebna dokumentacija za prijavu za #BeCROactive nagrade: Za više informacija o #BeCROactive nagradama možete nam se obratiti na mail adresu europski-tjedan-sporta@sdus.hr ili kontakt brojeve 01/6042969, 01/6042980.

Pisane vijesti