Otisnut novi katalog hrvatske kongresne ponude

Slika /arhiva/100401-kongr-kat.jpg

Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice otisnuo je novi katalog pod nazivom „The Croatian Convention Catalogue“. Kongresni katalog je tiskan u nakladi od 3000 primjeraka na engleskom jeziku.

Ovo je specijalizirani katalog koji objedinjuje ukupnu kongresnu ponudu Hrvatske. Pored općenitih informacija o Hrvatskoj i hrvatskom turizmu, katalog je podijeljen u deset cjelina. Svaka predstavlja pojedinu turističku regiju sa svojom kongresnom ponudom, popisom kongresnih hotela i dvorana s direktnim kontaktima i fotografijama koje prikazuju eksterijer hotela i interijer dvorane, te tablicom koja prikazuje detaljne kapacitete dvorana i tehničku opremljenost.

Urednik ovog izdanja je direktor Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda, Nikola Račić, a koncept kataloga zajednički su osmislili Nikola Račić i Rob Spalding. Tekst je pisala Silvana Jakuš, dok je za dizajn kataloga zadužen Ivan Doroghy iz DZN studija.

U katalogu su se pored fotografija kongresnih hotela i dvorana koristile i fotografije priznatih hrvatskih fotografa. Ovaj specijalizirani katalog rađen je u suradnji s kupcima s područja tržišta korporacija i međunarodnih organizacija i maksimalno je prilagođen njihovim zahtjevima.

Također, Hrvatski kongresni i insentiv ured u fazi je izrade interaktivnog CD-a koji se radi na temelju kongresnog kataloga, a čiji je koncept zamišljen kao baza podataka do kojih će se doći putem tražilice. Predviđeno je da se „The Croatian Convention Catalogue“ i CD zajedno dijele ciljanoj skupini na kongresnim sajmovima i poslovnim radionicama Hrvatske turističke zajednice u zemlji i inozemstvu.
 

Pisane vijesti