Osma izložba proizvođača suvenira "Kvarner EXPO 11"

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Prodajnu izložbu proizvođača suvenira Hrvatske „Kvarner EXPO 11“, koja se održava po osmi puta, službeno će otvoriti ministar turizma Damir Bajs, u srijedu, 20. travnja, u 12 sati, na prostoru kupališta „Slatina“ u Opatiji.

Uz ministra Bajsa i njegove suradnike, na otvorenju će biti i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, direktorica županijske turističke zajednice Gordana Medved, direktorica opatijske turističke zajednice Jasna Doričić, predstavnici Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore te predstavnici lokalne vlasti.

Izložba će, na površini od tisuću četvornih metara, biti otvorena do 23. travnja, a na njoj se očekuje oko 250 izlagača iz cijele Hrvatske.

Cilj izložbe, po prvi puta održane 2004. godine, je predstaviti izvorne, autohtone suvenire, tržišno prihvatljive, koji će popuniti police suvenirnica diljem Hrvatske.

Svake godine izložba se održava u tjednu uoči blagdana Uskrsa, kada u Opatiji tradicionalno boravi veći broj domaćih i stranih turista.



Najave