OBRAZOVANJE ZA TURIZAM NA SELJAČKIM GOSPODARSTVIMA I RURALNI TURIZAM U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

Slika /arhiva/VELIKA PISANICA/DARUVARSKE TOPLICE, 6.-7.4.2009;bbz-grb-w.jpg

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH, te u organizaciji Kluba članova "Selo", Bjelovarsko-bilogorske županije, Hrvatskog farmera d.d. i RRA BBŽ d.o.o., održat će se peti iz ovogodišnjeg ciklusa stručnih seminara pod nazivom: "OBRAZOVANJE ZA TURIZAM NA SELJAČKIM GOSPODARSTVIMA I RURALNI TURIZAM".

Početku seminara nazočit će ministar turizma Damir BajsMiroslav Čačija, župan Bjelovarske županije, Fredi Pali, načelnik općine Velika Pisanica, Tanja Novotni, ravnateljica Uprave za posebne oblike turizma i turizam na kontinentu u Ministarstvu turizma, Jelena Đugum, ravnateljica Uprave za sigurnost i kakvoću hrane u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Stjepan Cukor, predsjednik Nadzornog odbora Kluba članova „Selo“  i Dijana Katica, predsjednica Uprave Hrvatskog farmera d.d.

Seminar se održava 6. i 7. travnja 2009. godine, u Velikoj Pisanici (ŠRC „Kukavica“) i Daruvarskim toplicama (Restoran „Terasa“).

Predavanja započinju u ponedjeljak 6. travnja u 9,00 sati, u ŠRC „Kukavica“, Velika Pisanica, a u utorak, drugog dana seminara, predavanje će se održati u restoranu „Terasa“ u Daruvarskim toplicama, poslije čega će sudionici posjetiti Vinariju „Lotada“ na Daruvarskoj vinskoj cesti, a priznanja o sudjelovanj uručit će im ministar turizma Damir Bajs. 

Seminar je besplatan, a prvenstveno je namijenjen potencijalnim i registriranim turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnom turizmu, te svima onima koji rade na području ruralnog turizma.

Provođenje ovog edukacijskog ciklusa započelo je 2006. godine, a do sada su seminari održani u većini hrvatskih županija. Niz ovih seminara za turistička seljačka gospodarstva i poduzetnike u ruralnom turizmu financira Ministarstvo turizma, uz potporu pojedine županije u kojem se održavaju, a uz stručnu i organizacijsku suradnju strukovne udruge Klub članova „Selo“ i Hrvatskog farmera d.d. 



Najave