Objavljen besplatni mobilni vodič „Sailing tourism in Croatia“

Slika /arhiva/free_Sailing-in-Cro.jpg

Udruga za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga UZAP objavila je, već svoj treći, besplatni turistički vodič prilagođen mobilnim i tablet uređajima pod nazivom „Sailing tourism in Croatia“. Ovaj će vodič, prema tvrdnjama priređivača, dokinuti mitove o skupoj i nedostižnoj plovidbi Jadranom, dok će gostima iz inozemstva pružiti korisne informacije o Hrvatskoj.

Sailing tourism in Croatia vodič je na engleskom jeziku, popraćen brojnim fotografijama i zanimljivim temama, prilagođen za pregledavanje na mobilnim i tablet uređajima, a dolazi u pdf formatu. Za pregledavanje vodiča nije potreban pristup internetu nakon preuzimanja na vlastiti uređaj.

Vodič sadrži brojne korisne informacije za nautičare, kao što su opisi svih poznatijih hrvatskih otoka, popisi benzinskih postaja, detaljan opis svih ACI marina te opće informacije o Hrvatskoj. Dio vodiča posvećen je gastronomiji te donosi nekoliko savjeta za sve koji za vrijeme plovidbe sami pripremaju svoje obroke, kao i sedam tradicionalnih recepata za sedam dana plovidbe Hrvatskom.

Vodič je objavljen u suradnji s tvrtkom Sailing.hr koja već godinama organizira tematske ture diljem Jadrana. Tako se u ponudi mogu pronaći Party yachting ture koje će vam otkriti kako izgleda prava zabava, Smooth sailing, na kojima ćete iskusiti pravu autohtonu gastro ponudu Hrvatske, Pink armada, namijenjene LGBT populaciji i Sail and Learn ture na kojima možete naučiti kako biti pravi skiper.

Više o projektima Udruge za promoviranje turističkih destinacija (UZAP), a vodič možete preuzeti ovdje >>>.



Pisane vijesti