Novi natječaj iz Programa ruralnog razvoja i za turističko-rekreativnu infrastrukturu

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/agencija-APPRRR.JPG

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 12. lipnja 2018. godine novi natječaj za operaciju 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Prihvatljivi projekti u skladu s odredbama natječaja su i projekti koji se odnose na turističko-rekreativnu infrastrukturu kao što su: društveni dom/kulturni centar, planinarski dom i sklonište, turistički-informativni centar, dječja igrališta, sportske građevine, objekti za slatkovodni sportski ribolov, rekreacijske zone na rijekama i jezerima, biciklističke staze, tematski putevi i parkovi kao i javne zelene površine i ostalo.

Financijska potpora namijenjena je općinama i gradovima za poboljšanje životnih uvjeta, unapređenje kvalitete života stanovništva u seoskom sredinama kroz poboljšanje osnovne društvene, komunalne i turističke infrastrukture na tim područjima.

Prijave na novi natječaj za operaciju 7.4.1. će se primati od 2. kolovoza do 14. rujna 2018. godine, a sve informacije dostupne su ovdje.

Pisane vijesti