Novi Info punkt za turiste u splitskoj zračnoj luci

Slika /arhiva/SPLIT/ZAGREB, 14.7.2009
Splitsko dalmatinska udruga hotelijera (SDUH) u splitskoj je zračnoj luci postavila Informacijski punkt, na kojem osim dobivanja raznovrsnih turističkih informacija turisti po dolasku u Split mogu proslijediti i upite za rezervacije hotelskog i privatnog smještaja na području Splitsko-dalmatinske županije.

O tome su danas izvijestili iz te udruge, napominjući da su punkt organizirali i financirali u suradnji s turističkim zajednicama grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, dok je s Zračnom lukom dogovoreno korištenje prostora bez naknade.

Taj će info punkt biti otvoren do kraja rujna ove godine, i to deset do 12 sati dnevno, a na njemu će raditi četiri studenta turizma zaposlena po preporuci splitskog Ekonomskog fakulteta.

Iz Udruge navode da je punkt opremljen brošurama, katalozima i drugim brojnim promo materijalima, a vjeruju kako će taj projekt pokazati da se udruženim snagama te s relativno malo napora i financijskog angažmana može ostvariti napredak u ponudi od kojeg pozitivne rezultate mogu očekivati i turistički subjekti i turisti. (Hina)


Pisane vijesti