Nautički sajam Austrian Boat Show u Tullnu

Slika /arhiva/a-Boot-tulln-Fw.jpg

U Tullnu se od 1. do 4. ožujka 2012. godine održava nautički sajam Austrian Boat Show. Na sajmu će se predstaviti 330 tvrtki iz 17 zemalja i to iz Brazila, Njemačke, Francuske, Grčke, Italije, Kanade, Lihtenštajna, Nizozemske, Austrije, Poljske, Singapura, Slovenije, Španjolske, Češke, Mađarske i Hrvatske. Nautička ponuda prezentira se na 85.000 m2.

Očekuje se da će ovogodišnji sajam premašiti impozantnu brojku od prošle godine, kada ga je obišlo 45.192 posjetitelja. Hrvatska je jedina zemlja koja svoju nautičku ponudu prezentira na vlastitom štandu, koji se ove godine ističe novim izgledom i dizajnom, te je odlično prihvaćen od mnogobrojne publike.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice kao suizlagač se predstavlja i Jadranka Yachting charter. Također svoju ponudu predstavljaju i tvrtke ACI marina, Baotić Yachting, Ilirija - Marina Kornati, Inter Adria - Kastav, Marina Yacht Development - Betina, Marina - Murter te Yacht Club Biograd.

Austrija je za hrvatsku nautičku ponudu od izuzetne važnosti jer kroz mnogobrojna nautička udruženja, imaju više od 50.000 registriranih nautičara koji više puta na godinu dolaze na krstarenja u Hrvatsku.



Najave