Natječaj Društva inovatora Sigma za inovativni i održiv poslovni turizam

Slika 9.6.2010

Društvo inovatora Sigma danas je objavilo Javni natječaj za dodjelu godišnje nagrade "CBTour-inovacije u poslovnom turizmu" na koji do 27. kolovoza ove godine zainteresirane pravne osobe mogu poslati pisane prijedloge programa iz područja razvoja hrvatskog poslovnog, znanstvenog i kongresnog turizma koji kreativnim i inovativnim pristupom stvaraju dodanu vrijednost poslovnom turizmu na temeljima održivog razvoja.

Na natječaj za navedenu nagradu mogu se prijaviti, kako navode iz Društva Sigma, tvrtke, obrti, zadruge, udruge i druge pravne osobe koje djeluju u području razvoja hrvatskog poslovnog, znanstvenog i kongresnog turizma.

Uz razvoj tih oblika turizma time se želi potaknuti i promocija novih usluga, proizvoda i tehnologija u turističkim djelatnostima koje će omogućiti bolji plasman hrvatske poslovno-turističke ponude na domaćem i međunarodnom tržištu.

Natječajem je predviđeno dodjela nagrada najboljima u šest područja poslovnog turizma - ukupni program, odgovorni program, usluga, proizvod, tehnologija i najboljem menadžeru hrvatskog poslovnog turizma.
Svečanost dodjela nagrada održat će se na Svjetski dan turizma, 27. rujna ove godine. (Hina)


Pisane vijesti