NASTUP HRVATSKE NA SAJMU VAKANTIEBEURS U UTRECHTU

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Tradicionalno, početkom svake godine Hrvatska turistička zajednica započinje aktivnost promidžbe nastupima na svjetskim turističkim sajmovima. Tako će u siječnju hrvatsku turističku ponudu predstaviti na 20 sajmova, a sutra počinje najveći sajam turizma Vakantiebeurs u Utrechtu koji traje do 18. siječnja 2009. godine.

Na štandu od 200 m2 bit će predstavljena opća turistička ponuda te suizlagači Valalta, Spaz, Arenaturist, Id riva tours, Istraturist, Hoteli Pag, Top camping udruga Hrvatske, Sail events te TZ Šibensko – kninske županije, TZ otoka Krka, TZG Malog Lošinja, TZG Raba te TZO Fažana.

Tiskovna konferencija Hrvatske turističke zajednice održat će se 13. siječnja u 13,30 sati, na kojoj će se predstavnicima medija obratiti Milo Sršen, pomoćnik direktora Hrvatske turističke zajednice te Igor Čupahin, direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Nizozemskoj.

Dan kasnije 14. siječnja, održat će se specijalizirana poslovna radionica o temi naturizma, a na kojoj će sudjelovati predstavnici Kamping udruženja Hrvatske, gospodarskih subjekata i sustava turističkih zajednica.

Hrvatska turistička zajednica će u 2009. godini nastupiti na 70 sajmova kroz nastupe na najvažnijim općim i specijaliziranim sajmovima, relevantnim za prezentaciju hrvatske turističke ponude u svijetu. 
 Najave