Najava nacionalnog projekta 'Lijepa naša Sava'

Slika /arhiva/110529-ls-sava-w.jpg

Pozivamo vas na konferenciju za novinare u povodu najave nacionalnog projekta Lijepa naša Sava, u ponedjeljak 30. svibnja 2011. u 11 sati, u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture,  Prisavlje 14, Zagreb.

Ovogodišnji program društveno odgovornog projekta Lijepa naša Sava, čiji je cilj promicanje svijesti o važnosti zaštite hrvatskih voda i vodnih potencijala te poticanje ekoturizma i turističkih sadržaja uvažavajući principe održivog razvoja, započinje 3. lipnja Savskim sajmom u Zagrebu. Na sajmu će se predstaviti tradicijski obrti, zanati, suveniri i rukotvorine savskog kraja, a bit će priređene i degustacije tradicionalnih jela i pića te bogat kulturno-umjetnički program. Program se nastavlja sajmovima u Županji 11. lipnja, Sisku 18. lipnja, i Slavonskome Brodu 1. srpnja.

Projekt će zajednički najaviti Dejan Komatina, tajnik Međunarodne komisije za sliv rijeke Save, Ružica Drmić, ravnateljica Uprave vodne politike i međunarodnih projekata u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Janko Brnardić, ravnatelj Uprave za unutarnju plovidbu u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Rajko Ružička, pomoćnik direktorice Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te Boška Trbojević, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska.
 



Najave