Nagrade Hrvatskoj turističkoj zajednici na sajmovima u Zagrebu i Kijevu

Slika /arhiva/110325-a-htz-ms2w.jpg

Tijekom 4. međunarodnog sajma turizma „CroTour 2011.“, koji se održava u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Hrvatskoj turističkoj zajednici dodijeljena je posebna nagrada za visoku razinu ukupnog nastupa na sajmu CroTour.

Nagradu je preuzeo Milo Sršen, pomoćnik direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice. Tijekom poslijepodneva štand Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice obišao je i predsjednik Sabora Republike Hrvatske, Luka Bebić.

Isto tako, na najvećem turističkom sajmu u Ukrajini - Ukraine International Travel and Tourism Exibition (UITT), koji se održavao u Kijevu od 23. do 25. ožujka 2011. godine, Hrvatska turistička zajednica dobila je priznanje za najbolje uređeni štand, dizajn i ukupnu prezentaciju hrvatske turističke ponude tijekom sajma.

Već tradicionalno, svake godine ocjenjuje se kvaliteta prezentacije suizlagača na sajmu, te se ove godine, prema stručnom sudu organizatora sajma, hrvatski štand našao na prvom mjestu. Štand Hrvatske turističke zajednice izdvojio se u konkurenciji gotovo 500 suizlagača, a ovo priznanje još je jedno u nizu među onima koje je Hrvatska turistička zajednica dobila na inozemnim turističkim sajmovima. Nagradu je u ime Hrvatske turističke zajednice preuzeo Mladen Falkoni, direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Rusiji.



Pisane vijesti