Na opatijskom sajmu za pripremu turističke sezone Relax Adria 50-ak izlagača

Sajam Relax Adria, na kojemu se do 16. ožujka predstavlja više od 50 izlagača proizvoda i usluga za završnu pripremu objekata za turističku sezonu i podizanje kvalitete, otvoren je u četvrtak u opatijskoj Sportskoj dvorani "Marino Cvetković." Izlagači iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke na tom specijaliziranom sajmu predstavljaju usluge i proizvode namijenjene turističkom sektoru, u kojemu započinje priprema objekata za goste.

Sajam je namijenjen hotelijerima, ugostiteljima, vlasnicima vila i kuća za odmor te arhitektima, projektantima i ulagačima u turizam.

Izloženi su bazeni i predstavljeno njihovo projektiranje i održavanje, hidromasažni bazeni, saune i wellness sadržaji, oprema, alat i usluge za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekori, ležaljke i oprema za uz bazene i plaže te fitness oprema.

Ove godine na sajmu se prvi puta održava Wellness Architect Day, s predavanjima za hotelijere, arhitekte i projektante. Na Marketing Masterclass-u će biti riječi o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

U maloj dvorani sajma postavljena je izložba radova Društva arhitekata Rijeka sa 70-ak radova, koji prikazuju projekte i radove članova tog društva. (Hina)

Pisane vijesti