Na natječaj za prestižnu turističku nagradu CBTour već pristiglo 60 prijava

Slika /arhiva/CBTour-L.jpg

Na natječaj za dodjelu prestižne godišnje nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu CBTour, koja se četvrtu godinu za redom dodjeljuje u 9 kategorija za projekte pravnih osoba te u 3 kategorije za studentske projekte, pristiglo je već više od 60 prijava i to 30 dana prije isteka roka za prijavu na javni natječaj.

Savez za energetiku Zagreba i Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža Hrvatske pod pokroviteljstvom grupacije Energo Media Servis otvorili su četvrti po redu javni natječaj za dodjelu prestižne godišnje nagrade CBTour - za kreativne i inovativne programe u turizmu - s naglaskom na održivi razvoj.

Već tradicionalno, nagrada će se dodijeliti povodom Svjetskog dana turizma 27. rujna, a ovogodišnja tema prema UNWTO-u je 'Turizam i voda: U zaštiti naše zajedničke budućnosti'.

Prema natječaju, nagrade se dodjeljuju prijavljenim subjektima za sljedećih 9 specifičnih područja: najbolji ukupni program hrvatskog poslovnog turizma; najbolji program odgovornog hrvatskog poslovnog turizma; najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma; najbolji kreativni program hrvatskog poslovnog turizma; najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma; najbolja usluga hrvatskog poslovnog turizma; najbolji proizvod hrvatskog poslovnog turizma; najbolja tehnologija hrvatskog poslovnog turizma i najbolji menadžer hrvatskog poslovnog turizma.

Također, nagrade se dodjeljuju prijavljenim fizičkim osobama (studentima) za sljedeća 3 specifična područja: najbolji poslovni plan hrvatskog poslovnog turizma; najbolji kreativni program hrvatskog poslovnog turizma i najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma.

Nagradu CBTour od 2010. do 2012. godine dobilo je ukupno 30 hrvatskih turističkih subjekata, a ovogodišnja dodjela povezana je i s bogatim programom nagrađivanja. Naime, uz nagradu CBTour, dobitnici nagrade moći će besplatno sudjelovati na 38. Hrvatskom salonu inovacija s međunarodnim sudjelovanjem INOVA te će se tako pridružiti ovogodišnjim dobitnicima nagrade za razvoj zelenog gospodarstva GREENVATION, ostvariti će pravo na petogodišnje korištenje i isticanje oznake GREEN MARK u protuvrijednosti od 20.000,00 kuna, po povoljnijim uvjetima moći će sudjelovati na prvom hrvatskom green-tech i green-lifestyle sajmu 'GREENVEST: HOME EDITION' te druge pogodnosti.

Dodatne informacije dostupne su na službenoj internetskoj stranici promocijskog sustava nagrade na www.CBTour.eu ili pozivom u Informativni centar Energo Media Servis na T: +385-1-6441-445 odnosno slanjem upita na info@CBTour.eu



Pisane vijesti