​Ministrica Brnjac na sastanku s predsjednicom Nacionalnog vijeća za sport Danirom Bilić

Slika /AAA_2020_MINTIS/fotke/200902_IMG_7292.jpg

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac danas se susrela s predsjednicom Nacionalnog vijeća za sport Danirom Bilić. Tema sastanka bila je aktualna situacija u sustavu sporta koji je kao i gotovo svi drugi sektori pogođen pandemijom koronavirusa, ali se razgovaralo i o novim mogućnostima pomoći te unaprjeđenju ovog izuzetno važnog područja djelovanja za Republiku Hrvatsku.

“Nakon održanih sastanaka s čelnicima krovnih sportskih udruženja te dijelom nacionalnih saveza, bilo mi je izuzetno važno čuti i mišljenje Nacionalnog vijeća za sport koje je prenijela predsjednica Danira Bilić. Razgovarale smo o svim aktualnim temama, ali i sljedećim koracima koje je potrebno poduzeti kako bi sustav i u ovim teškim vremenima nastavio normalno funkcionirati”, rekla je nakon sastanka ministrica Brnjac.
 
“Veliko mi je zadovoljstvo što je sport spajanjem Središnjeg državnog ureda za šport s Ministarstvom turizma sad dobio još veći značaj, a nakon današnjeg sastanka sigurna sam kako je ovo prilika za još veće iskorake. Ministrica Brnjac iskazala je veliko razumijevanje za sve probleme i dala punu podršku pomoći”, izjavila je Bilić.
 
Sastanku je uz ministricu prisustvovao i državni tajnik Tomislav Družak.

Pisane vijesti