MINISTAR TURIZMA U POSJETU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

Slika /arhiva/d-bajs.jpg

Ministar turizma Damir Bajs sa suradnicima, bit će u cjelodnevnom obilasku Koprivničko-križevačke županije, u ponedjeljak, 28. travnja 2008. godine. Konferencija za novinare predviđena je u Koprivnici s početkom u 11,45 sati, a poslije toga izjave za novinare u Križevcima oko 14,00 sati.

Ministar turizma Damir Bajs sa suradnicima, bit će u cjelodnevnom obilasku Koprivničko-križevačke županije, u ponedjeljak, 28. travnja 2008. godine.

Posjet ministra započinje ujutro u Đurđevcu obilaskom Galerije Stari Grad, u pratnji župana križevačko-koprivničkog Darka Korena, zamjenika župana i predsjednika Turističke zajednice Županije Vladimira Šadeka, gradonačelnika Đurđevca Mladena Roštana, direktora Turističkog ureda TZ županije Zdravka Mihevca, predsjednika TZ grada Đurđevca Marijana Ružmana i ravnateljice Centra za kulturu grada Đurđevca Edite Janković Hapavel. Poslije obilaska galerije, ministar Bajs i suradnici obići će i Galeriju naivne umjetnosti Hlebine.

U zgradi Koprivničko-križevačke županije, Nemčićeva ulica 5, bit će održan  radni sastanak kojem će uz župana i zamjenika župana nazočiti i predstojnik Ureda državne uprave KKŽ Ivan Švegović, gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić, predsjednik Županijske obrtničke komore Zvonko Pecikozić, predsjednik HGK Koprivnice Miroslav Vitković, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti Županije Marijan Štimac. Poslije sastanka predviđena je i konferencija za novinare s početkom u 11,45 sati.

U nastavku obilaska Koprivničko-križevačke županije, ministar Damir Bajs posjetit će općinu Rasinja, te grad Križevce, gdje će također održati radni sastanak s načelnicima općina Kalnik, Gornja Rijeka i Sveti Petar Orehovec, s početkom u 13,00 sati.  Tijekom sastanka održat će se i prezentacija turističkih projekata, a poslije sastanka predviđene su izjave za novinare, oko 14,00 sati.

Na kraju obilaska, ministar i suradnici obići će Gornju Rijeku i razgledati dvorac Erdödy Rubido, potom Sveti Petar Orehovec i „Obreške kleti“ te Kalnik i njegov Stari grad, dok će u mjestu Čabraji, na Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Rakić razgledati jezero i upoznati se s ovom turističkom destinacijom.



Najave