Ministar turizma u četvrtak i petak u Splitu, na Braču i Hvaru

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Darko Lorencin u četvrtak i petak (2. i 3. travnja) povodom zahuktale predsezone i uskršnjih blagdana posjetit će Split, Brač i Hvar. U Splitu će se susresti s predstavnicima Grada, na čelu s gradonačelnikom Ivom Baldasarom.

Izjave za medije planirane su u četvrtak, 2. travnja (10.30 - 10.45 sati, Obala kneza Branimira 17).

Nakon susreta s gradonačelnikom Baldasarom ministar će se u Supetru na Braču susresti s gradonačelnicom Ivanom Marković, s kojom će razgovarati o razvojnim projektima u funkciji turizma.

Izjave za medije predviđene su oko 12.30 sati, (Galerija Ivana Rendića, Jobova bb), nakon čega je predviđen i kratki obilazak projekata. Nakon sastanka, ministar će obići hotele Supetrus, te razgovarati o budućim projektima s vlasnikom i direktorom Marionom Duzichom. Sastanak počinje u 13.30 sati.

U nastavku, ministar Lorencin susrest će se s načelnikom općine Nerežišće Lovrom Kuščevićem s kojim će razgovarati o projektima zdravstvenog, kulturnog i nautičkog turizma. Sastanak počinje u 16.00 sati (Trg sv. Petra 5).

U petak 3.travnja, ministar Lorencin otputovat će na Hvar gdje će razgovarati s gradonačelnikom grada Hvara Rinom Budrovićem i članovima turističkog gospodarstva Hvara. Sastanak počinje u 10.45 sati (Ul. Milana Kukurina 2), nakon čega je planiran obilazak grada. 

Na kraju dana ministar će obići tvrtku Sunčani Hvar, s početkom u 12.30 sati (Hotel Adriana, Fabrika 28).



Najave